La Pública continua millorant els jardins d'Altea

Els operaris de parcs i jardins de La Pública estan treballant estos dies en diferents llocs de la localitat per a aconseguir que Altea “oferisca la seua millor imatge de cara a a la imminent arribada de la Setmana Santa” ha assenyalat la regidora Aurora Serrat. Per a això s'estan realitzant diverses millores en diverses zones enjardinades del municipi.

 

Sant Pere

Les brigades de manteniment de parcs i jardins de La Pública d'Altea van efectuar una sèrie d'actuacions de millora en les jardineres del Passeig de Sant Pere.

Els treballs han consistit en l'eliminació de les plantes que es trobaven en mal estat. En total s'ha procedit a la plantació de 350 plantes en flor i arbustives.

 

Altres zones

Serrat ha assenyalat a més, que “es continuarà amb l'embelliment de diverses zones del nostre municipi”.

L'edil es va referir a un dels llocs més emblemàtics de la localitat com és Conde d'Altea “on s'ha millorat la zona amb una extensa plantació de 200 unitats de plata”.

Per la seua part al jardí de La Carrasca s'ha procedit a reparar la tanca existent. Aurora Serrat ha destacat que l'objectiu principal és el de “mantindre els jardins d'Altea per al gaudi dels nostres veïns i alhora millorar la primera impressió que els nostres visitants tenen d'Altea”

Finalment cal ressenyar que les varietats de plantes i arbustos que els jardiners de La Pública estan col·locant i les labors de plantació de la qual es continuaran realitzant en les pròximes setmanes en altres zones del municipi, són: teucrium, metrosidero, photinias,