Joan Baldoví visita Benidorm en festes: “Benidorm és l’emblema del turisme a l’Estat Espanyol”

Joan Baldoví, diputat per Compromís al Congrés, ha passat el matí a les festes de Benidorm acompanyat pel portaveu de Compromís per Benidorm, Pere Beneyto, i pel diputat provincial del mateix partit, Gerard Fullana.

Junt a membres del col·lectiu local de Benidorm, Baldoví ha visitat diverses penyes, ha gaudit de la mascletà i ha conversat amb els festers i les festeres sobre la necessitat que Benidorm siga reconegut com a Municipi Turístic: “Esta categoria otorgaria beneficis fiscals a la ciutat i ja ha sigut reconeguda per la Generalitat Valenciana, però anem a elevar-la al Congrés dels Diputats perquè siga possible. No podem oblidar que Benidorm és l’emblema del turisme a l’Estat Espanyol”.

De la mateixa manera, el portaveu de Compromís per Benidorm, Pere Beneyto, ha posat de manifest la necessitat d’una infraestructura digna per al TRAM i ha reivindicat que els temps de viatge són excessius per al recorregut dels mateixos. En les seues paraules: “No té trellat que, per a fer 45 km de Benidorm a Alacant, tardes 76 minuts. Una ciutat com a Benidorm necessita un servei modern i sostenible”. 

Així mateix, Joan Baldoví no ha dubtat en explicar l’esmena que Compromís ha presentat als pressupostos generals de l’Estat, per la qual “el programa de viatges de l’imserso podrà augmentar en 25 milions d’euros i els hotels podran estar oberts tot l’any”.