L'Ajuntament adquirirà per a la neteja viària els vehicles més silenciosos i eficients que hi ha actualment

Altea, 29 de maig de 2024. Amb l'objectiu de millorar els serveis de neteja viària, l'Ajuntament d'Altea inicia els tràmits per a la licitació del subministrament de 5 lots de material el cost total dels quals ascendeix a 1.476.200 €. Així ho ha anunciat l´edil d´Escena Urbana i responsable de l´Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, Aurora Serrat.

 

Com explica l'edil, “a la nova hidronetejadora que ja està en funcionament pels nostres carrers, se suma esta adquisició de maquinària tan necessària, fent un salt de qualitat en el servei i en la reducció sonora.”

 

Una vegada aprovat al consell de l'Empresa Pública, el material que s'adquirirà és una màquina escombradora i fregadora elèctrica; tres vehicles hidronetejadors d'accionament elèctric; tres camions-furgons amb MMA de 3.500 kg amb caixa oberta i plataforma elevadora per a la recollida d'estris; una escombradora elèctrica de 4m3 i tres furgonetes; sent el pressupost base de licitació del contracte de 1.476.200€, inclosos els tributs.

 

Serrat afegeix “som conscients del gran treball que es realitza a les nits i com n'és d'important per mostrar la nostra millor cara, però també sabem que no s'està fent en les millors condicions, per la qual cosa hem decidit fer un gran esforç invertint en la millor tecnologia disponible per fer-ho de la manera més eficient, més respectuosa amb el medi ambient i més silenciosa. Hem decidit apostar pel millor per al poble i per al descans dels nostres veïns. Veïns a qui vull agrair la seua paciència i comprensió. Volem que sàpiguen que escoltem les seues propostes i que estem treballant de valent per donar-los solucions.”