El Poliesportiu Benimaclet renova les seues pistes de tenis amb una inversió municipal de 46.585 euros

L'Ajuntament de València, a través de la seua àrea d'Esports, ha finalitzat i posat en marxa les restaurades pistes de tenis del Poliesportiu de Benimaclet després d'una inversió de 46.585 euros per a reparar el paviment i la substitució de les xarxes del fons.

 

A causa de la deterioració per l'ús, i per a garantir el correcte desenvolupament de l'activitat esportiva amb seguretat, era necessària esta intervenció que ha deixat en un perfecte estat les dues pistes situades sobre la coberta del pavelló d'esta instal·lació municipal.

 

En concret, els treballs de millora que s'han realitzat sobre el paviment han consistit en el seu anivellament, tractant-lo amb mitjans mecànics i amb diferents capes de resina, així com el repintat de les línies de joc i la reparació dels elements que constituïxen la xarxa de fons que evita l'eixida de les pilotes de tenis a la via pública.

 

El Poliesportiu Benimaclet es va construir l'any 1999 i les seues instal·lacions es van remodelar en el 2012, ampliant-lo i millorant-lo amb nous espais esportius. Consta d'un camp de futbol 8 amb gespa artificial, piscina d'estiu, pistes de tenis i de pàdel i un pavelló poliesportiu. També incorpora sales d'esgrima i judo així com el CEAR de Judo i sales per a activitats dirigides i una piscina per als cursos de natació preescolar, escolar, d'adults i adaptada.