El llibre “Llegir la historia” es presenta a Callosa d’en Sarrià el 25 d’octubre
Este divendres 25 d’octubre, a les 19:30 a la Casa de Cultura callosina, el Col·lectiu per la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa d’en Sarrià organitza la presentació del llibre “Llegir la historia. Repensar les fronteres, reinventar les practiques”, en un acte que presentaran tres de les coautores del mateix: Alma Brell, Paqui Cano i Vicent Galiana.
Editat per l’Editorial Sembra Llibres, el llibre es planteja com una resposta a les preguntes: Pot la literatura ser una eina atractiva per a explicar la història? Pot la història fomentar la lectura de ficció?
Aquestes dues preguntes són el motor de Llegir la història, un llibre bàsic i necessari que naix de les reflexions de vint-i-sis investigadores i docents de diferents especialitats, madurades amb l’experiència a les aules. El fruit és un viatge apassionant pels episodis clau de la nostra història a partir d’obres literàries fonamentals que els expliquen.
Coordinat i dirigit per Vicent Galiana i Alejandro Llinares, professors d’història, és un llibre, en definitiva, carregat de valuoses ferramentes didàctiques per a sembrar amor per la literatura i la història a les aules i als carrers del nostre país.
El libro “Llegir la historia” se presenta en Callosa d’en Sarrià el 25 de Octubre
El Col.lectiu per la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa d’en Sarrià organiza la presentación del libro.
Este viernes 25 de Octubre, a las 19:30h en la Casa de Cultura callosina, el Col.lectiu per la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa d’en Sarrià organiza la presentación del libro “Llegir la història. Repensar les fronteres, reinventar les pràctiques”, acto que presentarán tres de los coautores del libro, Alma Brell, Paqui Cano y Vicent Galiana.
Editado por la Editorial Sembra, se plantea como respuesta a las siguientes preguntas: ¿Puede la literatura ser una herramienta atractiva para explicar la historia? ¿Puede la historia fomentar la literatura de ficción?
Estas dos preguntas son el motor de “Llegir la historia”, un libro básico y necesario, que nace de las reflexiones de veintiséis investigadores y docentes de diferentes especialidades y experiencia en las aulas.
El fruto es el viaje apasionante por los episodios clave de nuestra historia a partir de obras literarias fundamentales que los explican. Y siempre con el foco puesto en las realidades populares silenciadas de la mayoría social.
El libro “Llegir la historia”, coordinado y dirigido por Vicent Galiana y Alejandro Llinares, profesores de historia, está cargado de valiosas herramientas didácticas para sembrar el amor por la literatura y la historia a las aulas y las calles de nuestro país.