Educació posa en marxa el curs de cuina “Mini Xefs”

Altea, 30 de juny de 2023. El proper dimecres 5 de juliol començarà a l'Aula de Cuina el curs de cuina Mini Xefs destinat a xiquets i joves d'entre 7 i 16 anys. Una activitat organitzada per la regidoria d'Educació, regida per Xelo González, on cada dia de la setmana es cuinarà una recepta diferent.

Segons ha indicat la regidora, encara queden algunes places disponibles perquè, atesa la demanda, s'ha disposat un segon torn. L'horari del curs és de 10 a 11:30h i de 12 a 13:30 h.

Els assistents i les assistentes podran aprendre a elaborar una recepta al dia i les elaboracions que es duran a terme són pizza capritxosa; orxata i llimonada; fideuà; arròs amb pollastre i galetes Kinder.

El preu del curs és de 25€ per inscrit i inscrita o 20€ per empadronats a Altea. Les inscripcions es poden realitzar a la planta baixa de l'Ajuntament o al mail auxeducacio@altea.es .

Xelo González anima la participació i indica que “aprendre a cuinar és una part important de l'aprenentatge, ja que és molt útil per a l'autonomia de les persones”.