“Balconades d’Altea” ja llueix als carrers del Poble Antic

Ahir a la vesprada tenia lloc la inauguració de Balconades d’Altea. Un projecte més que consolidat que, des del seu naixement fa 26 anys, adorna els balcons dels principals carrers del nucli antic d'Altea amb obres d'art plasmades en llenços. Concretament este any són 52 les obres participants i estaran exposades fins al 28 d'agost a Altea i a partir d'esta data es podrà veure a altres localitats que l'han requerida.

 

En el transcurs de la inauguració, a la qual van assistir molts dels artistes participants, diversos regidors de la Corporació Municipal i dels municipis on esta mostra d'art a l'aire lliure estarà present els propers mesos, la regidora de Cultura, Pepa Victoria Pérez, agraïa la participació dels artistes i també dels presents. “Estem inaugurant una nova edició de “Balconades” i ja és la 26. Gràcies a tots per acompanyar-nos en el recorregut per totes les “Balconades” on anirem parant i cada artista podrà explicar-la si ho desitja”; apuntava la responsable municipal de Cultura.

 

Pepa Victoria Pérez desitjava els participants a la inauguració que gaudiren del recorregut i donava l'enhorabona als artistes.

 

Els carrers d'Altea on ja es troben exposats les Balconades són Sant Miquel, Plaça de l'Església, Major, Plaça Tonico Ferrer, Salamanca, Portal Vell, Concepció i Santa Bàrbara.

 

Les Balconades estaran presents al Nucli Antic d'Altea fins al 28 d'agost. Del 5 al 29 de setembre es desplaçaran a l'Alfàs del Pi. Del 3 al 21 d'octubre estaran a Agost; del 2 al 24 de novembre a Benimantell i finalment del 14 de desembre al 10 de gener del 2025 adornaran els carrers d'Oliva.