Altea es promociona en Fitur amb la seua aposta per l'accessibilitat, la inclusió i la sostenibilitat

Altea ja és present en Fitur. La vila blanca ha viatjat a la fira turística més important del país per a promocionar-se sota el paraigua de la Costa Blanca. L'alcalde, Jaume Llinares; l'edil de Turisme, Xelo González; l'edil de Cultura, Aurora Serrat i l'edil de Noves tecnologies i Film Office, Pere Barber, s'han desplaçat a la capital per a dur a terme la promoció de la localitat i participar de diferents trobades. 

Aquest matí, coincidint amb el Dia de la Costa Blanca en Fitur, s'ha presentat l'espot promocional de la localitat sota el lema ‘Altea, has de viure-la’. L'espot és accessible i totalment inclusiu, amb una audiodescripció en diversos idiomes, per a portar la imatge d'Altea al voltant del món. Tal com ha relatat la regidora de Turisme, Xelo González “és un espot per a tots i totes, que mostra com Altea és un destí obert a tothom, un lloc que hi ha viure i gaudir”. 

L'espot dona visibilitat als quatre eixos que treballa Altea com a primera Destinació Turística Intel·ligent certificada de menys de 50.000 habitants: cultura, el ciclisme, la nàutica i la naturalesa, dins d'un entorn accessible, sostenible i inclusiu. 

A més, com ha explicat l'alcalde de la localitat Jaume Llinares, és una aposta més per la desestacionalització del turisme a Altea: “Un dels principals objectius de la nostra promoció turística. Venim a Fitur a promocionar el treball que estem fent com a DTI, els serveis i activitats que durant tot l'any ofereix Altea a tothom”. 

La comitiva alteana desplaçada a la fira ha estat aquest matí reunint-se amb diferents professionals i agents del sector per a continuar creant sinergies i col·laboracions en pro de la millora del destí. Aquesta vesprada es presentarà el festival Sèries Nostrum en el marc de l'espai Fitur Cinema.

Etiquetas

Publicidad

Comentarios

Volver al blog

SÍGUENOS EN +