Festes augmenta a 25.000€ la subvenció que atorga a la Federació de Moros i Cristians Sant Blai

Ahir a última hora del matí l'edil de Festes, Marta Lloret i el president de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai, Vicent Lloret, procedien a signar el conveni de col·laboració que regula la subvenció municipal a la citada entitat festera. Una quantia que estarà destinada al desenvolupament de les properes festes patronals de setembre i també per al foment i manteniment de les tradicions i que arriba als 25.000€, davant dels 15.000 de l'any passat.

En paraules de l'edil de Festes, “este any hi ha un increment notable a la partida de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai. El total de la partida serà de 25.000€”.

Segons ha explicat Marta Lloret, “d'estos 25.000€, 18.000 corresponen a la subvenció directa que any rere any rep l'entitat per a la celebració de les properes festes patronals; 2.000 en concepte del BRL que és per al manteniment del títol de Bé de Rellevància Local que tenen les festes i a més a més 5.000€ en concepte de Festa d'Interès Turístic Valenciana, que es va aconseguir l'any 2021”.

La regidora ha agraït una vegada més a la Federació la feina feta perquè les festes hagen aconseguit ser anomenades Festa d'Interès Turístic aportant documentació que tenia l'entitat i que gràcies a ella es va poder aconseguir la declaració.

“Altea es mereix tots estos reconeixements i hui el que farem és signar el conveni que fa oficial que estes partides econòmiques aniran a parar a les mans de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai i que el total és de 25.000€ en contraposició del any passat que eren 15.000€”. Ha conclòs Marta Lloret, responsable municipal de Festes.

Per part seua, el president de l'entitat festera, Vicent Lloret, agraïa a la regidoria de Festes i a l'Ajuntament d'Altea esta aportació. Així mateix, Lloret ha donat les gràcies personalment a l'edil per tot el suport que durant els darrers 4 anys ha ofert a les festes d'Altea i la seua lluita per tirar endavant les mateixes en temps difícils com els transcorreguts.